Proficiat Ton en Han

Gisterenavond hebben wij tijdens de mixavond, Ton en Han van Rhee in de bloemetjes gezet.

Ton was op 1 juli 2014 en Han op 1 september 2014 , 25 jaar lid van PCE.
Op deze dagen zelf zijn zij namens bestuur- en leden al gefeliciteerd door zus Inge.

Gisterenavond werden alle leden getrakteerd op een lekker stukje vla.
Daarna nam Henk het woord en heeft een aantal wetenswaardigheden naar voren gebracht over dit opvallende duo. Al van kleins af aan het spelletje geleerd van Pa, Jo van Rhee en samen vormden zij een triplette met vele successen in een reeks van jaren ; om een greep te doen : het Keettoernooi, het Mortelavondtoernooi, Open Amstel, Bedrijventoernooien ( Glascentrale !! ), de WAC en de ZAC, de Nationale Kampioenschappen, het Verenigingskampioenschap etc etc.

Sinds jaar en dag zijn zij de voortrekkers - en het gezicht van PCE 1. Eerst met Pa Jo, daarna vele jaren met Toon van Tiel en nu met zwager Tom de Wit een triplette vormend.

Tom sprak namens zus Inge een warm woord richting broers Ton en Han. Hij vertelde wat familie wetenswaardigheden en vooral ook over de karaktertrekjes van beide mannen. Namens Inge werden zij opnieuw gefeliciteerd.

Daarna nam Henk weer het woord en ging in op het veelzijdige talent van Ton en Han.
Binnen ons cluppie betekent dat o.a. het coachen en geven van trainingen, het continu deel uitmaken van de kascommissie, het erbij zijn bij uitwisselingen en feestavonden, het lopen van de 1/2 marathon voor o.a. sponsoring van PCE en buiten de PCE sfeer zijn zij ook zeer maatschappelijk betrokken. Denk recent aan de actie "Make a wish" waarmee zij samen met een groep enthousiaste buurtbewoners maar liefst 30000 euro ophaalden voor dit goede doel. Kortom, je kunt over hen blijven vertellen maar wij willen ook nog boulen vanavond.

Ton en Han van Rhee zijn nu opgenomen in de galerij van 25 jaar PCE; zij werden voorafgegaan door Petry Westplate, Paula van Tiel, Toon van Tiel en Eef Schuurman.

Henk heeft vervolgens aan Ton en Han, de eerste officiële PCE onderscheidingen voor 25 jaar lidmaatschap overhandigd, nadat hij Ton en Han nogmaals namens alle leden van harte feliciteerde en de hoop uitsprak dat beide mannen in goede gezondheid nog lang lid mogen blijven van PCE.

Zie onder de foto's

Zij waren erbij !!!