Feestimpressie

Beste allemaal, hier zien jullie de foto's van ons 30-jarig jubileumfeest.
Het begon op zaterdag 6 oktober 2012 met een opening in de Pétanquehal en een glas prosecco. Na een welkomstwoord van Henk, heeft het organisatiecomité José, Dorothe en Wilma het overgenomen. Wij zijn begonnen met klompschieten , bij de dames werd Petry Westplate en bij de heren Ton van Rhee kampioen. Na een drankje was het "petje op , petje af " gewonnen door Bep Loosbroek en Peter Peersman. Onverwacht maar leuk werden José, Henk en Albert onderscheiden met de bronzen NJBB speld vanwege hun bijzondere verdiensten voor de club. Deze werden opgespeld door Eef Schuurman, a.i. voorzitter van de afdeling.
Vervolgens werd het bestuur, José, Albert, Cees en Henk met een prachtige rode roos, uitgereikt door Wilma en Dorothe,  bedankt voor al het werk.
Via een orientatietocht kwamen wij terecht in het Frits Philipshuis voor een feestavond. Start werd gemaakt met een geweldig koud- en warm buffet.
Daarna gebak en de voetjes van de vloer tot in de vroeg uurtjes. De gehele avond kon men op groot scherm  kijken naar 30 jaar P.C.E.
Aan het eind van de avond zijn José, Dorothe en Wilma en het barpersoneel door Henk in de bloemetjes gezet.
Een bijzonder woord van dank ook aan het duo Lies en Beth van Kampen, die een voortreffelijke support voor ons waren in het verzorgen van de bar in de hal. Zij zijn ook nog Henk vd  Heijden op gaan zoeken en hebben hem een presentje overhandigd. Geweldig, dames.